Bejelentés


Szélvédő javitás Fertőd Szélvédő javitás Fertőd +36 70 602 6000


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek.
+
Ingyenes tanulmány:
10 megdöbbentő ok, ami miatt nem megy az angol.


Szélvédő javítás Fertőd

Autóüveg javítás Fertőd

Garanciális, jutányos szélvédő javítása Fertőd területén és környékén (+36 70 602 6000), azonnal.

Autóüveg javítása Fertőd – gyakorlati tanácsok

Minden esetben ragassza le a sérülést, hogy ne szennyeződjön! Nyári időszakban az autóüveg gyorsabban reped! Ne mossa le a szélvédő üveget a szélvédő üveg hibájának megszüntetése előtt! Színezett szélvédő javítása is lehetséges! Fűtőszálas autóüveget is lehet javítani! Hátsó és oldalsó szélvédő is javítható!

Médiaszereplésünk a televízióban

Miért minket érdemes választania a szélvédőüveg megmentésére?
1. A legfontosabb, amit velünk nyer, a biztonság. Egyfelől csak jól bevált szélvédőt szerelünk be jól ismert gyártók ragasztói közül, másrészt ne hagyatkozzon a piacon jelen lévő ál-szakemberekre, akik olcsó munkát ígérve számos laikust megvezetnek.
Mi kizárólag kiváló eszközökkel dolgozunk, és ha minket hív, nyugodt lehet, sok referenciával bírunk az autóüveg javítás és csere területén, mert egy évtizede végezzük a javításokat.
Szélvédőjavítás Fertőd
2. Akár szombaton is vállalunk szélvédő helyreállítást, és akár az Ön otthonába is megyünk!
Gyors szélvédő javítás Fertőd
3. Velünk pénzt is takaríthat meg, mivel a szélvédőt csak akkor cseréljük, ha javítással nem szüntethető meg a rendellenesség.
Gyakran elkerülhetetlennek tűnik az ember számára, de mikor van rá szükség, mennyit kell fizetni érte, és kihez tanácsos fordulni becsületes, villámgyors és jutányos megoldásért? Személyautó, busz, kamion, teherautó szélvédő javítása helyszíni kiszállással.

Olcsó szélvédő javítás Fertőd

SZÉLVÉDŐ CSERÉJE VALAMINT SZÉLVÉDŐJAVÍTÁS EGÉSZ Fertőd RÉGIÓJÁBAN!

Gyors és profi szélvédő javítás, a szélvédőn kövek felpattanása által okozott károk, rések megszüntetése garanciával, javítóműhelyünkben, otthonában vagy a sérülés helyszínén, akár kiszállási díj nélkül!
Nem ritka eset, hogy vezetés közben a szélvédőre felverődő kő olyan sérülést idéz elő, amelyet azonnal el kell látni. Szerencsés esetben, akkor nem kell szakembert hívni, mert minimális a kár kiterjedése.

Ha látható rés vagy törés alakult ki az autóüvegben, akkor tanácsos inkább szakképzett szerelőhöz fordulni, mert a biztonságos közlekedés első számú szempont, és a sérült szélvédővel inkább nem érdemes kockáztatni!
Nem ritka, hogy a szélvédő a kőfelverődés hatására azonnal károsodik, látható sérülés keletkezik, amit csak korrekcióval vagy szélvédő cserével lehet kiküszöbölni.

A szélvédő sérülésénél az egyik legalapvetőbb feladat, hogy miután észleltük a bajt, akkor időben cselekedjünk, hogy minél nagyobb legyen az esély a szélvédőüveg javítására!
Ne feledje, ha kocsijáról van szó, érdemes jó szakembert hívnia a szélvédő javítás Fertőd területén és övezetében (06 70 602 6000) való lebonyolításához!

Szélvédő csere Fertőd

Rövid határidőn belüli oldalablak üveg javítás Fertőd területén akár hétvégén, sok évnyi tapasztalat, garancia, (70) 602-6000 Szita Ferenc. Teljes körű kárrendezés, akciós árak.

Szélvédő csere vagy szélvédő javítás?

Ha az autó szélvédője valamilyen módon károsodik, akkor a sérülés nagyságától és fajtájától függően vagy megoldható a szélvédő javítás, vagy pedig nincs egyéb választás, csak a szélvédő csere. Telefonos beszámoló alapján sokszor igen nehézkesen állapítható meg az, hogy lehet-e javítani a sérült szélvédőt, vagy minden körülmények között elkerülhetetlen a szélvédő csere.
Azt szoktuk javasolni, ha az autó szélvédőjének megtekintése után mi magunk döntjük el, hogy melyik beavatkozás a célszerű.

A szélvédő csere lépései – szélvédőcsere Fertőd

Az autó szélvédője 3 rétegből áll, de megeshet, hogy kritikus mértékben rongálódik. A kőfelverődés, akármilyen elhanyagolható problémának is tűnik, rendkívüli károkat okozhat. Ha az autóüveg betörik, vagy megreped, máris ki kell cserélni. Mint a doktor a páciensnek, én is fontosnak tartom elmondani a „diagnózist” és a kezelés lépéseit. Az alábbi szakaszban a szélvédő csere lépéseivel ismerkedhet meg összefoglaló jelleggel.
 1. A megrongálódott üveget egy különleges késsel vagy kivágó dróttal besszük ki, odafigyelve arra, hogy a jármű látható, illetve nem látható részei ne sérüljenek. Ennek ellenére megtörténhet, hogy az eljárás során, a nem látható részeken keletkezett karcolások a későbbiekben csúnya korrózióhoz vezetnek. Ezért ha már megtörtént a kár, azt egy speciális festékkel még a beépítést megelőzően kell szervizelni.
 2. A régi üveg kiszerelése után következhet az új beszerelése. Ezt alapos tisztítás előzi meg, ezután rákerül a keretre. Ha az megfelelő és károsodás nélkül sikerült kiszerelni, akkor a régi keretet helyezzük vissza. Akár régi, akár új keretbe kerül az autóüveg, a soron lévő lépés ennek az üvegnek a beragasztása.
 3. Itt a mester nagy figyelemmel választja ki a megfelelő ragasztót. roppant lényeges, hogy a ragasztó összefüggő peremmé váljon, ezáltal megakadályozva a mikro hézagos felületek beázását vagy a szélzaj kialakulását. A ragasztó felvitele után helyére kerül az üveg.
 4. Egy tapadókorongos szerszámmal a helyére emeljük, határozott mozdulatokkal a helyére tesszük, és egy erre a célra kifejlesztett ragasztószalaggal a jármű tetejéhez rögzítjük. Ebben az állapotban még nem lehet közlekedni a járművel, el kell telnie az ún. műhelyelhagyási időnek. Ez idő alatt elvégezzük az antennák, fűtőszálak csatlakoztatását.

A fent leírtak alapján látható, hogy a szélvédő csere nem elvontan bonyolult dolog, de azért ne próbálja ki otthon!

Szélvédő csere árak – szélvédő csere Fertőd

Az árakkal kapcsolatos részletes tájékoztatás a megfelelő oldalunkon látható részletesen, de összefoglaló jelleggel annyit mondhatunk, hogy jelentős különbségek adódnak személygépjármű, nagyobb autók, illetve autóbusz között, ezért telefonon tudunk pontosabb információt adni.
A járművek oldalüvege esetén azok sokfélesége miatt egyéni díjakat alkalmazunk.

Garanciális kérdések

 • Az általunk beépített üvegek gyári minőségűek (pl. Pilkington).
 • Minden üvegre 6 hónapnyi garanciát adunk, ha nincs rajta külső sérülés.
 • Szélvédő beázásra: 10 év jótállás rendeltetésszerű használat esetén

Miért minket bízzon meg a szélvédő csere elvégzésével?

 • Vállalkozásunk a szélvédő csere területére specializálódott (szélvédő, negyed üveg csere, hátsó üveg, ajtó üveg stb.)
 • Vállalunk teljes körű CASCO kárfelvételt és kárrendezést, így megtörténhet, hogy teljesen ingyenesen javítható vagy cserélhető az autó szélvédője.
 • A szélvédő cserét mobil módon, akár a helyszínen is meg tudjuk csinálni.
 • Sok esetben rugalmasak tudunk lenni, és a szélvédőcserét vasárnap is végrehajtjuk.
 • Személyautók autóüveg cseréjén kívül kamionok és autóbuszok szélvédőcseréjét is vállaljuk.
 • Cégünk kiváltképpen abban különbözik a szélvédő beszerelését, illetve cseréjét végző cégek többségétől, hogy munkatársaimmal több évtizedes szakmai tapasztalatunk van a szélvédő üveg cserében.
 • Munkánkat 100%-os garantált ügyfélelégedettséggel végezzük, forduljon hozzánk nyugodtan!

A szélvédő pontosan olyan lényeges biztonsági része az autónak, mint a jó állapotú gumiabroncs, ezért ne kockáztassa meg, hogy nem megbízható céggel végezteti el a munkát, ezért forduljon hozzánk most, ha kérdése van, vagy már meghozta a döntését!
Szélvédőcsere Fertőd
Az emberi élet védelmén és biztonságán kívül az a célunk, hogy a szélvédőjét az időbeosztásához alkalmazkodva cseréljük ki akár a munkahelyén, az otthonában vagy a saját műhelyünkben.

Autóüveg csere Fertőd – CASCO ügyintézés

Vállalunk teljes körű CASCO kárfelvételt és kárrendezést, így előfordulhat, hogy akár ingyenesen javítható vagy cserélhető a kocsi szélvédője.
kárfelvételhez szükséges papírok magánszemélyeknek:
– jogosítvány,
– forgalmi engedély,
– törzskönyv,
– személyi igazolvány,
– meghatalmazás a cégünk részére.

kárfelvételhez szükséges dokumentumok cégeknek:
– jogosítvány,
– forgalmi engedély,
– törzskönyv,
– meghatalmazás a cégünk részére,
– aláírási címpéldány,
– bélyegző.
Ne feledje, a szélvédő csere CASCO ügyintézéssel akár ingyenes is lehet!

Kiegészítő szolgáltatásaink

A szélvédő cseréjén kívül a következő egyéb szolgáltatásokat kínáljuk:
 • Lámpabúra polírozás Fertőd: a lámpa búráját több menetben lecsiszoljuk, majd újralakkozzuk. A munka kb. 30 percet vesz igénybe.  Lámpabúra polírozás Fertőd
 • Szélvédő polírozás Fertőd: a szélvédő sérüléseinek elrejtésére szolgáló módszer, amelynek költsége és időigénye a sérülés mélységétől függ. Szélvédőpolirozás Fertőd
 • Szélvédő gravírozás Fertőd: megkülönböztetünk kvarchomokos gravírozást, zselés gravírozást, és UV lakk jelölést. Szélvédőgravírozás Fertőd
 • Nano szélvédőbevonat Fertőd: különleges, vízlepergető hatású eljárás, amelynek köszönhetően növelhető a vezetés biztonsága. A nanobevonat javítja a sofőr reakcióidejét, redukálja a téli jégképződést a szélvédőn, és visszafogja a szennyeződések lerakódását (sár, bogarak). A könnyen tisztítható bevonat hatása kb. fél évig érvényesül, és ellenáll az autómosóban végzett mosásnak is. Nanobevonat Fertőd
Ha a szélvédőrepedés javítás Fertőd régiójában érdekli, akkor kérjük, látogasson el partner oldalunkra:
autóüveg javítás Fertőd
Ne feledje, autó szélvédőcsere Fertőd területén akár a helyszínen, 15 éves tapasztalattal, jótállással, teljes körű CASCO kárrendezéssel, 06 70 602-6000 Szita Ferenc, korrekt szélvédő csere árakkal.Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!